Έξοδα Αποστολής

Έξοδα Αποστολής

Τελευταία ενημέρωση: 05-08-2019

H αποστολή των προϊόντων που αγοράζετε από το Ε-shop, πραγματοποιείται μέσω ταχυμετα-φορέα (Courrier) και συγκεκριμένα την ACS (για Ελλάδα) και την DHL (για εξωτερικό).

Για παραδόσεις στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας την DHL, τα κόστη μεταφοράς υπολογίζονται με βάση τον σχετικό τιμοκατάλογο της DHL. Το κόστος υπολογίζεται με βάση το συνολικό βάρος και/ή τον όγκο των προϊόντων της παραγγελίας (ογκομετρικό βάρος), καθώς και την διεύθυνση του πελάτη και διαμορφώνεται ανά παραγγελία.

Για παραγγελίες με ιδιαίτερα μεγάλο όγκο ή/και βάρος, όπως και για προϊόντα που αποστέλλονται σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτη διεύθυνση, ενδέχεται να υπάρξει κάποια μικρή ή μεγαλύτερη επιβάρυνση. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα έξοδα αποστολής φαίνονται αναλυτικά στο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) που βλέπετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ώστε σε περίπτωση διαφωνίας σας να μπορείτε να την ακυρώσετε εγκαίρως.

Σημαντική Eιδοποίηση: Από τις 05/08/2019 και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, εφαρμόζουμε πολιτική δωρεάν αποστολής, για όλα τα προϊόντα μας.