Αποποίηση Ευθυνών

Αποποίηση Ευθυνών

Παρόλο που η παραγωγή του HYPERELEON® βασίστηκε σε δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες και κλινικές έρευνες που απέδειξαν ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου έχουν ένα ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία, δεν χαρακτηρίζεται ως φάρμακο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνιστάται ως θεραπεία για οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση.

Η τακτική λήψη του HYPERELEON® είναι μόνο ένα μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης για περισσότερο από 3 ώρες την εβδομάδα, διατηρώντας ένα κανονικό βάρος, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών, σταματώντας το κάπνισμα, αποφεύγοντας τους καρκινογόνους παράγοντες στα τρόφιμα και στο περιβάλλον και τρώγοντας πολλά πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά, .

Εάν εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος έχει προβλήματα υγείας που χρήζουν ιατρικής αντιμετώπισης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε επίσημο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης ή να αναζητήσετε άλλη επαγγελματική ιατρική περίθαλψη. Μην παραβλέπετε ποτέ την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή την καθυστέρηση στην αναζήτηση της, εξαιτίας κάτι που έχετε διαβάσει σε αυτή τη σελίδα ή σε οποιοδήποτε άλλο σχετικό υλικό. Εάν νομίζετε ότι ενδέχεται να χρειάζεστε επείγουσα ιατρική περίθαλψη, καλέστε αμέσως το γιατρό ή τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα σχετικά με τις προστατευτικές και θεραπευτικές επιδράσεις του ελαιολάδου με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και ιδιαίτερα των προϊόντων μας έχουν αυστηρά ενημερωτικό σκοπό και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως κίνητρο για άτομα με προβλήματα υγείας , να σταματήσουν να ακολουθούν ιατρικές οδηγίες και / ή συμβουλές ή φάρμακα που λαμβάνουν ήδη, χωρίς την προηγούμενη συμφωνία του νόμιμα αδειούχου θεράποντος ιατρού / επίσημου υγειονομικού φορέα τους.

Το HYPERELEON® είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και δεν προορίζεται για θεραπεία ασθενειών. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται ως φάρμακο ή ως υποκατάστατο ιατρικής θεραπείας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή παίρνετε φάρμακα.