Η Πιστοποιημένη Υπεραξία
 
 

Η Υπεραξία

Η Πιστοποιημένη Υπεραξία

Το "Υπερέλαιον" δεν είναι απλά άλλο ένα "εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο". Οι εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητές του οφείλονται στην ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα (από 500-2800 mg/kg, ανάλογα με την έκδοση και τη μέθοδο μέτρησης), τόσο συνολικά σε φαινόλες και πολυφαινόλες όπως η τυροσόλη, η υδροξυτυροσόλη, όσο και στην επιμέρους υψηλή περιεκτικότητα σε ελαιοκανθάλη, ελαιασίνη κ.α. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητά του σε τοκοφερόλη και σε άλλους τύπους δραστικών φυσικών ουσιών, όπως φλαβονοειδή (π.χ., απιγενίνη), λιγνάνες (π.χ. πινορεζινόλη, ακετοξυπινορεζινόλη), σεκοϊριδοειδή και πολλά άλλα συστατικά, μεγιστοποιεί την ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική του αξία.

Πρόκειται για ένα Αγουρέλαιο - Ελιξίριο Ζωής, με υψηλή διατροφική αξία που συνδυάζεται με ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική δράση. Όπως αναδεικνύεται και επιβεβαιώνεται διαρκώς και σε παγκόσμιο επίπεδο απο πανεπιστημιακές έρευνες και κλινικές μελέτες, οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου και το ελαιόλαδο με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες συνδέονται με ισχυρή  αντιοξειδωτική, αντικαρκινική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αντιβακτηριακή και νευροπροστατευτική δράση .

Συνδυασμός ανεκτίμητης αξίας, ιδιαίτερα όταν συμπληρώνεται με μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το ελαιόλαδο με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα τόσο συνολικά σε πολυφαινόλες, όσο και ειδικότερα σε συγκεκριμένες με ιδιαίτερη υγειοπροστατευτική αξία, με βάση και τις προαναφφερθείσες μελέτες φαίνεται ότι συμβάλλουν μεταξύ πολλών άλλων καταλυτικά και με απολύτως φυσικό τρόπο στην:

 Ρύθμιση της χοληστερίνης

 Ρύθμιση της υπέρτασης

 Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

 Προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα

Όπως προκύπτει εξάλλου και από τα πιστοποιητικά αναλύσεων του ελαιολάδου μας, από:
τον Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Φαρμακευτικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βάση την μέθοδο Φασματοσκοπίας Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (N.M.R.),
τον Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Φαρμακευτικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βάση την προτεινόμενη από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (I.O.C.) αναλυτική τεχνική της υγρής χρωματογραφίας υψηλής απόδοσης (HPLC).
διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια,
τα επίπεδα της ελαιοκανθάλης και της ελαιασίνης των παραγώγων τυροσόλης και υδροξυτυροσόλης στο “Υπερέλαιον”, είναι κατά πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο των αντίστοιχων επιπέδων εξαιρετικά μεγάλης διεθνούς δειγματοληψίας και ανάλυσης ελαιολάδων (135 και 105 mg/Kg αντίστοιχα) που συμπεριελήφθησαν στη τετραετή μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο University of California, Davis. Επίσης βεβαιώνεται ότι η ημερήσια κατανάλωση 20 γραμμαρίων από το αναλυθέν δείγμα παρέχει  πολλαπλάσια της ελάχιστης για τον Ισχυρισμό Υγείας απαιτούμενης ποσότητας παραγώγων τυροσόλης και υδροξυτυροσόλης (5 mg) και συνεπώς το “Υπερέλαιον” ανήκει στην κατηγορία λαδιών που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος, σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA). Επιπρόσθετα βεβαιώνεται – επισημαίνεται ότι το "Υπερέλαιον", εμφανίζει και υψηλή συγκέντρωση σε τοκοφερόλη και άλλες κατηγορίες δραστικών φυσικών μορίων, όπως φλαβονοειδή (π.χ. απιγενίνη), λιγνάνια (π.χ. πινορεσινόλη, ακετοξυπινορεσινόλη) και άλλα σεκοϊριδοειδή.

Πιστοποιητικά & Αναλύσεις

Όπως πιστοποιείται από μελέτες, το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε μοναδικά μικροσυστατικά, όπως οι πολυφαινόλες, η ελαιοκανθάλη, η ελαιασίνη, η τυροσόλη κ.ά. τα οποία προσλαμβάνουμε μέσω της κατανάλωσης ελαιολάδου και προϊόντων ελιάς.

Τα συστατικά αυτά φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση στην υγεία μας, καθώς σύμφωνα με μελέτες δρουν ενάντια στην οξείδωση των λιπιδίων του αίματος προστατεύοντας μας από καρδιαγγειακά νοσήματα, ενώ έχουν αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές, αντιμικροβιακές, αντιβακτηριδιακές, νευροπροστατευτικές και άλλες ιδιότητες.

Οι τιμές που προκύπτουν από τις διασταυρωμένες χημικές αναλύσεις του ελαιολάδου μας σε διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς (FOSFA INTERNATIONAL, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, WORLD OLIVE CENTER), όπως και από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποδεικνύουν την εξαιρετική του ποιότητα και την ευεργετική του δράση στον οργανισμό μας.

Τα σχετικά Πιστοποιητικά και Αναλύσεις διατίθενται προς τους ενδιαφερόμενους σε πρώτη ζήτηση.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε παρακάτω κάποια από τα Πιστοποιητικά & και τις Αναλύσεις για το ελαιόλαδο της συγκομιδής 2017-2018:

 

Διακρίσεις - Ειδικά Βραβεία

Το Hypereleon - Υπερέλαιον της G-TEAM ξεχωρίζει και υπερέχει τόσο για τη γεύση του με τον διακριτικά πικάντικο και ευχάριστα πικρό χαρακτήρα του, όσο και για την πολύ υψηλά περιεκτικότητά του, σε ευεργετικές πολικές φαινόλες και άλλα πολύτιμα συστατικά που το καθιστούν εξαιρετικά ωφέλιμο για την υγεία.

Η εξαιρετική υπεραξία του έχει αναγνωριστεί και βραβευθεί με 18 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ:

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα βραβεία του HYPERELEON ανά version και έτος, στις αντίστοιχες ενότητες της ιστοσελίδας μας για την κάθε version (HYPERELEON ULTRA GOLD, GOLD & GREEN).

​ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω, αλλά και γενικότερα στην παρούσα ιστοσελίδα σχετικά με την υγειοπροστατευτική και θεραπευτική δράση των προϊόντων μας, έχουν αυστηρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν προτροπή σε άτομα με προβλήματα υγείας, να σταματήσουν να ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες κα/ή συμβουλές ή την τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ήδη λαμβάνουν, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού τους. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για τη θεραπεία ασθενειών. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή παίρνετε φάρμακα. Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από την υγρασία. Η ημερομηνία λήξης ισχύει μόνο για προϊόντα με ανέπαφη συσκευασία και αποθηκεύεται σωστά.