Αγορά Προϊόντων

Αγορά Προϊόντων

Τελευταία ενημέρωση: 10-10-2018​

Διαδικασία:

  Τα προϊόντα μας, κατηγοριοποιούνται σε  τρείς (3) κύριες κατηγορίες για τη διευκόλυνση της αναζήτησης αυτών (Υγεία – Διατροφή – Ευεξία). Κάθε κύρια κατηγορία έχει και δευτερεύουσες κατηγορίες & υποκατηγορίες, που εμφανίζονται και στο οριζόντιο μενού της σελίδας του E-shop. Για την υλοποίηση και ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης - πελάτης, καθοδηγείται συνέχεια βήμα προς βήμα αφού επιλέξει το πρώτα το προϊόν που τον ενδιαφέρει . Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας  δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο πελάτης, επιθυμεί πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να προβεί σε τυχόν αλλαγές, θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την πληρωμή αυτής και να επιλέξει άλλα προϊόντα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης λαμβάνει από το E-shop μέσω e-mail  τον αριθμό της παραγγελίας (Order ID) όλες τις πληροφορίες που αφορούν την σχετική παραγγελια. Το email αυτό αποστέλλεται προς ενημέρωση και επιβεβαίωση της ορθής κατοχύρωσης της παραγγελίας στο σύστημά μας.

  Το E-shop με την αποστολή στον πελάτη του αριθμού της παραγγελίας του, παρέχει άμεσα σ' αυτόν τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξή της. Σε περίπτωση που στη παραγγελία προκύψει η οποιαδήποτε εκκρεμότητα, τότε ενημερώνεται ο πελάτης με αντίστοιχο e-mail ή εναλλακτικά πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία, στα τηλέφωνα που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει κατά την εγγραφή του, για την πραγματοποίηση της παραγγελίας του στο διαδικτυακό μας τόπο.

Τιμές:

  Οι τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε Φ.Π.Α.. Το E-shop διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών - πελατών, χωρίς αυτό όμως  να μεταβάλει την τιμή του προϊόντος σε τρέχουσα παραγγελία πελάτη, η οποία προηγήθηκε από την οποιαδήποτε ανατίμηση των προϊόντων.

  Εάν τα προϊόντα αποστέλλονται και παραδίδονται εκτός της Ε.Ε., το Ε-shop δεν υποχρεούται, δεν αναλαμβάνει και δεν μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες σε καμία περίπτωση σχετικά με τελωνειακούς δασμούς, τέλη, φόρους κλπ χρεώσεις από τις εκάστοτε Αρχές. Τέτοιες χρεώσεις τις αποκομίζεται ο πελάτης, με δική του ευθύνη.

Τρόπος παράδοσης:

  Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω ταχυμεταφορέα (Courier). Η εταιρεία συνεργάζεται για αυτόν τον σκοπό με την ACS (Ελλάδα) και την DHL (εξωτερικό).

Χρόνος παράδοσης:

  Το E-shop  ετοιμάζει προς αποστολή τα προϊόντα που παραγγείλατε - αγοράσετε,  εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της καταχώρησης – εξόφλησης της παραγγελίας, σε άμεση συνάρτηση πάντα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυμεταφορέα (cοurrier) και συγκεκριμένα της ACS (Ελλάδα) ή την DHL (εξωτερικό). Για εγχώριες αποστολές απαιτούνται 1-3 εργάσιμες μέρες από την παράδοση προς αποστολή, ενώ για διεθνείς 5-8 εργάσιμες μέρες, ανάλογα πάντα και με το δυσπρόσιτο της διεύθυνσης παράδοσης.

  Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ταραχές, συγκρούσεις κ.λ.π) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας,

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

  Το E-shop  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει  τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας αρνούμενη την υλοποίησή της, σε περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας ή κατάργησης προϊόντων (προηγείται βέβαια σχετική ειδοποίηση του πελάτη). Στην περίπτωση αυτή βέβαια, τυχόν χρήματα που έχουν προηγουμένως κατατεθεί από τον πελάτη, επιστρέφονται στο ακέραιο με κατάθεση στον λογαριασμό του, εντός  δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. 

Λοιπά: 

Για πληροφορίες σχετικά με τρόπους πληρωμής και τρόπους και κόστος αποστολής και Πολιτική Επιστροφών  δείτε τις σχετικές ενότητες. Σε κάθε περίπτωση, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας (μέσω e-mail στο: eshop@g-team.gr ή τηλεφωνικά στο: +30 271 500 5035, προκειμένου να σας βοηθήσουμε).