Εκπτωτικά Κουπόνια και Πόντοι

Εκπτωτικά Κουπόνια και Πόντοι

Τελευταία ενημέρωση: 10-10-2018

Πώς να κερδίσετε Εκπτωτικά Κουπόνια της G-TEAM:

 

  • Εκπτωτικά Κουπόνια Επιβράβευσης:​​

Οι χρήστες του ESHOP της G-TEAM μπορούν να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια επιβράβευσης αν πραγματοποιήσουν αγορές από ESHOP της G-TEAM, που υπερβαίνουν τα 360 ευρώ. Το προαναφερθέν ποσό αναφέρεται στο καθαρό ποσό αγοράς (δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό Φ.Π.Α, τα τυχόν μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής) και θα πρέπει να αφορά μια και μόνο αγορά. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας αγοράς που το προαναφερθέν καθαρό ποσό αγοράς, υπερβαίνει τα 360 ευρώ αποστέλλεται αυτόματα στο δηλωθέν κατά την αγορά email, ο κωδικός εκπτωτικού κουπονιού με έκπτωση 15% για την επόμενη αγορά τους από το ESHOP μας, καθώς η σχετική ημερομηνία λήξης του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους ασφαλείας τα κουπόνια επιβράβευσης αποστέλλονται ανενεργά και παραμένουν έτσι, μέχρι να λάβουμε επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της πληρωμής της σχετικής παραγγελίας, απο την  αντίστοιχη υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών (PayPal, VISA, Τράπεζα κ.λ.π.) ή την ACS στην περίπτωση Αντικαταβολής. Αμέσως μετά την λήψη της επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης της πληρωμής, σας στέλνουμε σχετικό e-mail, στο οποίο σας ενημερώνουμε για την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της πληρωμής και την ενεργοποίηση του αντίστοιχου κουπονιού επιβράβευσης, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας (μπορεί να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε).

  • Εκπτωτικά Κουπόνια Προώθησης Πωλήσεων:

Οι xρήστες του ESHOP της G-TEAM μπορούν να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια προώθησης πωλήσεων, εάν:​                                       

# τα προμηθευτούν από εξουσιοδοτημένο πωλητή μας,

# δημιουργήσουν λογαριασμό και/ή εγγραφούν στη λίστα αποστολής του Newsletter μας, οπότε τους αποστέλλεται άμεσα στo email που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους, ο κωδικός εκπτωτικού κουπονιού με έκπτωση 10% για την επόμενη αγορά τους από το  ESHOP μας,

συστήσουν – προσκαλέσουν ένα φίλο τους, να επισκεφθεί το ESHOP της G-TEAM συμπληρώνοντας απλά το email του. Ένα email -πρόσκληση, αποστέλλεται άμεσα στο φίλο τους στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένα εκπτωτικό κουπόνι προώθησης πωλήσεων με έκπτωση 5% για την πρώτη αγορά του από το ESHOP μας, η οποία όμως θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την σχετική αναγραφόμενη  ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Ένα αντίστοιχο εκπτωτικό κουπόνι προώθησης με έκπτωση 5%, αποστέλλεται ταυτόχρονα στο email του χρήστη που έστειλε την πρόσκληση. Προσοχή, μόνο εγγεγραμένοι χρήστες, αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους και μόνο μέσα απο σχετικό περιβάλλον, μπορούν να συστήσουν - προσκαλέσουν  φίλους τους να επισκεφθούν το ESHOP της G-TEAM.

  • Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 

Για να λάβετε εκπτωτικά κουπόνια και να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης.

# Για λόγους ασφαλείας, οι χρήστες του ESHOP της G-TEAM που ολοκληρώνουν τις αγορές τους ως απλοί επισκέπτες, δεν μπορούν να χρησιμοποιοιήσουν τυχόν κουπόνια που έχουν στην διάθεσή τους για τις αγορές τους, χωρίς προηγούμενα να εγγραφούν και να συνδεθούν στο λογαριασμό τους.

# Σε κάθε αγορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι επιβράβευσης και/ή μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι προώθησης.

Εκπτωτικοί πόντοι:

Στα πλαίσια της πολιτικής μας για επιβράβευση των πελατών μας, σας ενημερώνουμε ότι σε κάθε αγορά απο το ESHOP μας, κερδίζετε 10 εκπτωτικούς πόντους ανά ευρώ. Τους πόντους αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο "Εξαργύρωση πόντων", οπότε και βλέπετε και την αντίστοιχη έκπτωση που κερδίζετε (πόντοι που εξαργυρώντε/500). Για να μπορέσετε να δείτε τους εκπτωτικούς πόντους σας, πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να δείτε τη σχετική ενότητα (Οι πόντοι μου).