ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

Στην G-TEAM είμαστε μία ομάδα παραγωγών που μέσα από τη βιωματική ενασχόληση με την καλλιέργεια της ελιάς και της ελληνικής γης, ήδη από τα παιδικά μας χρόνια, πιστέψαμε στην αξία των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο ελαιόλαδο και τα προϊόντα της ελιάς.

Με μόνη πυξίδα την αγάπη για τη μητέρα γη και τους θησαυρούς της, είμαστε περήφανοι που έχουμε διαγράψει μια πορεία τριών και πλέον γενεών σε διαρκή συναισθηματική σχέση, αλληλεπίδραση και αρμονία με τα φυτά, το χώμα, το νερό, τον ήλιο και το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον.

Σεβόμενοι τη μοναδικότητα των τοπικών οικοσυστημάτων και του ιδιαίτερου μικροκλίματος, εφαρμόζουμε πιστά τις αρχές της ήπιας και φυσικής καλλιέργειας χωρίς φάρμακα, καθώς παράγουμε αγαθά πρώτα απ' όλα για εμάς και τις οικογένειές μας.

Η επιθυμία μας να μοιραστούμε με τους συνανθρώπους μας το πάθος, την αγάπη, το μεράκι μας, καθώς και την εξαιρετική υγειοπροστατευτική, αλλά και διατροφική αξία και υπεροχή των προϊόντων της ευλογημένης ελληνικής γης (Graceland), μας οδήγησε στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε την oμάδα παραγωγών της Graceland, δηλ. την G-TEAM. Έτσι μπορούμε να παράγουμε και να τυποποιούμε οι ίδιοι τα προϊόντα μας και να τα διαθέτουμε σε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές σε κάθε γωνιά της γης.

Το όραμά μας

Στην G-TEAM επιθυμούμε να αναδείξουμε τη διαχρονική αξία των προϊόντων της ελληνικής γης, όχι απλά σαν εξαιρετικά προϊόντα υγιεινής διατροφής όπως μέχρι τώρα τα γνωρίζουμε, αλλά σαν υγειοπροστατευτικά αγαθά που εξασφαλίζουν άριστη υγεία και ευεξία, συμβάλλοντας μάλιστα στη βελτίωση της υγείας όλων μας, ακόμη και ατόμων που αντιμετωπίζουν ήπιες ή σοβαρότερες προκλήσεις στον τομέα αυτόν.

Οι στόχοι μας

Έχοντας βαθιά κατανοήσει ότι η αειφόρος ανάπτυξη και η ζωή με ποιότητα, υγεία και ευεξία είναι αδύνατη χωρίς σεβασμό και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος θέλουμε να προωθήσουμε και να προβάλλουμε:

  • ήπιους τρόπους καλλιέργειας και παραγωγής, φιλικούς προς το περιβάλλον,
  • έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής με πρόληψη και γνώση για την ανθρώπινη υγεία και ευεξία μέσω τη διατροφής,
  • την αξία των υγειοπροστατευτικών προϊόντων που μας χαρίζει η ελληνική φύση,
  • το ελληνικό ελαιόλαδο και τα προϊόντα της ελληνικής γης στη βέλτιστη ποιότητα, όπως παλιά.

Στην G-TEAM φροντίζουμε:

  • να μην επιβαρύνουμε με φυτοφάρμακα και χημικά το ελαιόλαδο, τις ελιές και οποιοδήποτε άλλο προϊόν, καθώς και το οικοσύστημα,
  • να καλλιεργούμε και να εμπλουτίζουμε το έδαφος με τους παραδοσιακούς φυσικούς τρόπους που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας, αλλά και μέχρι πρόσφατα οι παππούδες μας και οι γονείς μας,
  • να επιδιώκουμε την αειφόρο ανάπτυξη χωρίς να διαταράσσουμε την ισορροπία του οικοσυστήματος με τις παρεμβάσεις μας,
  • να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντος που παραλάβαμε από τους γονείς μας, αξιοποιώντας τους κατά τον βέλτιστο τρόπο, με απώτερο σκοπό να παραδώσουμε ένα υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον στα παιδιά μας.

Προχωράμε μπροστά, βασιζόμενοι στην τεράστια παρακαταθήκη της παράδοσης και κληρονομιάς των προγόνων μας, με σεβασμό και αγάπη για το φυσικό περιβάλλον, το οικοσύστημα και τον ευλογημένο τόπο μας.