Υπερέλαιον - To Χρυσό Μυστικό της Ελιάς

Το Χρυσό Μυστικό της Ελιάς

Αυτό  το Ελιξίριο Ζωής, είναι ένα εξαίσιο και μοναδικό βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, εξαιρετικά πρώιμης συγκομιδής (Πρώτο Αγουρέλαιο). Ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, όπως η Ελαιοκανθάλη, η Ολευρωπαΐνη και η Ελαιασίνη, αλλά και με υψηλή περιεκτικότητα σε α-τοκοφερόλη. Περιέχει επίσης εκ φύσεως, και άλλες κατηγορίες δραστικών φυσικών μορίων, όπως φλαβονοειδή, λιγνάνια, άλλα σεκοϊριδοειδή και πολλά άλλα συστατικά με εξαιρετική διατροφική, αλλά κυρίως ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική αξία.
Πιστοποιημένο απο διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια.
Bραβευμένο Διεθνώς, με 18 Κορυφαία Χρυσά Βραβεία για
"ΥΠΕΡΕΛΑΙΟΝ": 18 Κορυφαία Διεθνή Βραβεία
World Best Healthy E.V.O.O. Contest 2020 - 3 Top Awards

Υπερέλαιον - To Χρυσό Μυστικό της Ελιάς

Αγνό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (EVOO), πρώιμης συγκομιδής από άγουρες ελιές (αγουρέλαιο), ψυχρής έκθλιψης, από αυστηρά επιλεγμένους ελαιώνες της Κορινθίας, Τροιζηνίας και Αρκαδίας. Προϊόν ήπιας φυσικής καλλιέργειας, χωρίς φυτοφάρμακα, με χρήση μόνο οργανοχημικών λιπασμάτων, ενεργών μικροοργανισμών και χλωράς λίπανσης, μέσω αμειψισποράς και δημιουργίας ισορροπημένων οικοσυστημάτων με ανεπτυγμένη βιοποικιλότητα για την απαραίτητη εδαφοκάλυψη.

Εφαρμόζουμε και εξελίσσουμε με αγάπη και πάθος, μεθόδους ήδη γνωστές από την αρχαιότητα, στην καλλιέργεια, στη συγκομιδή και στην έκθλιψη του ελαιοκάρπου. Αποτέλεσμα, o Χρυσός Χυμός της ελιάς, ένα πρώιμο αγουρέλαιο, με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες όπως η ελαιοκανθάλη και η ελαιασίνη, αλλά και με υψηλή περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη, άλλες κατηγορίες δραστικών φυσικών μορίων, όπως φλαβονοειδή (π.χ. απιγενίνη), λιγνάνια (π.χ. πινορεσινόλη και ακετοξυπινορεσινόλη), σεκοϊριδοειδή και πολλά άλλα συστατικά με εξαιρετική διατροφική, αλλά κυρίως ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική αξία.

Φυλλάδιο Υπερέλαιον  Φυλλάδιο Υπερέλαιον 2018 

Υπερέλαιον και Υγεία
Η Παραγωγή
Η Υπεραξία

Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, είναι γνωστό για την υγειοπροστατευτική δράση του από την αρχαιότητα. Σημερα, όπως αναδεικνύεται παγκοσμίως απο μια μεγάλη σειρά πανεπιστημιακών ερευνών, δημοσιεύσεων και κλινικών μελετών,  το ελαιόλαδο με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και ειδικότερα οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου έχουν ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική δράση. Ειδικότερα κάποιες απο τις πολυφαινόλες του ελαολάδου και κάποια απο τα ενεργά πολύτιμα συστατικά του (όπως ελαιοευρωπαΐνη, ελαιασίνη, ελαιοκανθάλη, υδροξυτυροσόλη, λιγκοστρίδη, σκουαλένιο, τοκοφερόλες κ.α.),  φαίνεται μεταξύ άλλων να συμβάλουν καταλυτικά και με απολύτως φυσικό τρόπο στην:

 Ρύθμιση της χοληστερίνης,

 Ρύθμιση της υπέρτασης,

 Ενίσχυση του ανοσοποιητικού,

 Προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα,

 Βελτιστοποίηση της ρύθμισης του σακχάρου του αίματος (Διαβήτης τύπου ΙΙ),

 Προστασία του νευρικού συστήματος (ενδείξεις πρόληψης-ανάσχεσης νόσων Αλτσχάιμερ & Πάρκινσον),

 Πρόληψη και αντιμετώπιση των φλεγμονών (αντιφλεγμονώδης δράση ανάλογη του IBUPROFEN),

 Προστασία του βλεννογόνου του πεπτικού συστήματος,

 Αντιμετώπιση των αλλεργειών (ισχυρή αντισταμινική δράση), .... κ.α.

100% Αγνό Φυσικό Προϊόν

Το προϊόν μας έχει μέτρια προς έντονα πικάντικο και πικρό χαρακτήρα. Πιθανώς να αισθανθείτε μια αίσθηση καψίματος (pungency) κυρίως στο φάρυγγα και μια ευχάριστα πικρή γεύση στην βάση της γλώσσας (BITTER IS BETTER), που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε υγειοπροστατευτικές φαινόλες (κυρίως στην ελαιοκανθάλη και στην ελαιασίνη). Έχει συσκευαστεί αφιλτράριστο, ώστε να διατηρηθούν στο ακέραιο το σύνολο των ευεργετικών συστατικών του.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω, αλλά και γενικότερα στην παρούσα ιστοσελίδα σχετικά με την υγειοπροστατευτική και θεραπευτική δράση των προϊόντων μας, έχουν αυστηρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν προτροπή σε άτομα με προβλήματα υγείας, να σταματήσουν να ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες κα/ή συμβουλές ή την τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ήδη λαμβάνουν, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού τους. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για τη θεραπεία ασθενειών. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή παίρνετε φάρμακα. Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από την υγρασία. Η ημερομηνία λήξης ισχύει μόνο για προϊόντα με ανέπαφη συσκευασίa, που αποθηκεύονται σωστά.

Προϊόντα

HEALTH MASTER PACK:
EMBRACE YOUR HEALTH,
TODAY !!!

Κωδικός: PΑ3-002-011-071-042-031-050-807-061-312-003

EDITION 2024

1 ULTRA GOLD + 1 GOLD + 1 GREEN

MASTER PACK ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΥΓΕΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ HYPERELEON,

---

141 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ
61 Healthy EVOO Awards &  80 Top Quality Awards
για κορυφαίο φαινολικό περιεχόμενο, εκπληκτική ποιότητα & άριστη γεύση
απο 23 κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς

---

15% ΕΚΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ &
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

ΑΠΛΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!!

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ !!!

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
187,00€
159,01€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

HYPERELEON ULTRA GOLD
''The Golden Secret''
Ultra Limited Edition

Κωδικός: 025-011-074-042-031-052-004-201-214-003
by WORLD BEST HEALTHY EVOO CONTEST
 
by EVOO WORLD RANKING
 
by WORLD BEST HEALTHY EVOO CONTEST
 
65 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ
24 βραβεία για κορυφαίο φαινολικό περιεχόμενο &
41 βραβεία για κορυφαία, ποιότητα ή/και γεύση,
απο 21 κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς:
 
WORLD BEST HEALTHY EVOO CONTEST: 13 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ένα Δώρο Ζωής για Υγεία & Μακροζωία

ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ,
ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ,
ΝΕΥΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ & ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ
 

EDITION 2024

Περίοδος Συγκομιδής: 09/2023

Υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν: 31/10/2025

Πιστοποιημένο Βιολογικό Ελαιόλαδο

260 ml / 8.8 fl oz

✔ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: 100% Αγνό & Φυσικό, εξαιρετικά παρθένο, εξαιρετικά πρώιμης συγκομιδής, αφιλτράριστο ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης, από άγουρες πράσινες επιλεγμένες ελιές που μαζεύονται με το χέρι (πρώτο αγουρέλαιο). Υπέροχο και μοναδικό Eξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, που προέρχεται από επιλεγμένους ελαιώνες της Ολύμπιας Ποικιλίας, στα υψίπεδα της Αρκαδίας, στην Πελοπόννησο. Αποκλειστικά από προσεκτικά επιλεγμένα "αρχαία" ελαιόδεντρα στο υψηλότερο υψόμετρο των βουνών κοντά στην Αρχαία Ολυμπία (την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων). Τον τόπο, όπου σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, ο Ηρακλής φύτεψε την πρώτη ελιά και τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους οι νικητές κέρδιζαν ως έπαθλο έναν ανεκτίμητο θησαυρό: ένα κλαδί ελιάς που ονομαζόταν «Κότινος».

✔ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: Το μεγάλο υψόμετρο, η απουσία νερού το καλοκαίρι και οι ακραίες κλιματολογικές συνθήκες το χειμώνα προκαλούν έντονο στρές στα ειδικά επιλεγμένα αρχαία ελαιόδεντρα μας και τα αναγκάζουν να παράγουν τεράστιες ποσότητες πολυφαινολών και άλλων ευεργετικών συστατικών, προκειμένου να επιβιώσουν και να προστατεύσουν τις πολύτιμες ελιές τους. Ενώσεις που διασφαλίζουμε ότι διατηρούνται άθικτες και σε εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις στο ελαιόλαδο μας, εφαρμόζοντας και συνδιάζοντας την  ήπια, βιολογική & βιοδυναμική καλλιέργεια, με αγάπη, πάθος και ειδικές διαδικασίες.

✔ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: Ένα εξαιρετικό προϊόν απαλής, φυσικής βιοδυναμικής βιολογικής καλλιέργειας, με τις μεθόδους εναλλαγής καλλιεργειών και τη δημιουργία ισορροπημένων οικοσυστημάτων με πλούσια βιοποικιλότητα Εξαιρετικά υψηλή πολυ-πιστοποιημένη φυσική συγκέντρωση πολυφαινολών όπως Ολευρωπαΐνη, Λιγκστροσίδη, Ολεοκανθάλη και Ολεασείνη (μία από τις υψηλότερες παγκοσμίως - αν όχι η υψηλότερη). Υπέροχος και μοναδικός, 100% φυσικός συνδυασμός, ανεκτίμητων συγκεκριμένων πολυφαινολών με υπέρτατα υψηλή περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη, φλαβονοειδή, λιγνάνια, σεκοϊριδοειδή και πολλά ακόμη ευεργετικά συστατικά (χωρίς «φυσικά» ή χημικά πρόσθετα). Ασυναγώνιστη ποιότητα, γεύση και υφή, σε συνδυασμό με εξαιρετική διατροφική και ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική αξία. Όπως μόνο η Ολυμπία Ποικιλία & η Ελληνική Φύση ξέρει να παραδίδει φυσικά από την Αρχαιότητα (πριν από 3500 χρόνια) μέχρι σήμερα.

✔ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Αυστηροί και αδιάλλειπτοι επιστημονικοί έλεγχοι και ποιοτικοί έλεγχοι εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής. Ακολουθώντας αυστηρά τις ειδικές πιστοποιημένες διαδικασίες σε όλα τα στάδια της παραγωγής (από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή και την άλεση λαδιού, έως την υποδειγματική αποθήκευση, εμφιάλωση, συσκευασία και διανομή), διασφαλίζουμε την κορυφαία ποιότητα κάθε σταγόνας του προϊόντος μας, από τους ελαιώνες μας μέχρι την μπροστινή σας πόρτα . Κανένα φυτοφάρμακο, χημικά ή πρόσθετα δεν εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής.

✔ WORLD BEST HEALTHY E.V.O.O.: Συνδυάζοντας την παράδοση, την επιστήμη και τη σύγχρονη τεχνολογία με υπομονή, αφοσίωση, επιμονή, αγάπη και βαθιά γνώση,  έχουμε επιτύχει την απόλυτη ποιότητα και την παγκόσμια αναγνώριση. Το Hypereleon Ultra Gold έχει αναγνωριστεί διεθνώς και έχει βραβευτεί με τα πιο σημαντικά βραβεία Platinum & Gold για κορυφαία υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών και Τέλεια Γεύση. Επιπλέον, με 12 κορυφαία βραβεία στο WORLD BEST HEALTHY EVOO CONTEST 2020-2023, έχει αναγνωριστεί επίσημα μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως.

✔ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ: Κάντε αυτό το ανεκτίμητο δώρο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένας Φυσικός Θησαυρός, με έντονη πικρή (bitter is better) και πικάντικη γεύση, που αποκαλύπτει από την πρώτη σταγόνα την εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση ανεκτίμητων πολυφαινολών και πολλών άλλων ευεργετικών συστατικών. Αυτό είναι απλά το καλύτερο πιστοποιητικό υγείας που θα μπορούσατε να έχετε, για την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων.

✔ ΥΓΕΙΑ & ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ: Ενισχύστε τη Ζωτικότητα και τη Μακροζωία σας, με έναν καταπληκτικό, 100% φυσικό συνδυασμό των πιο ισχυρών αντιοξειδωτικών και ευεργετικών ενώσεων της Φύσης, σε εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις.

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
1 μικρό κουταλάκι του τσαγιού - 6 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
 6 εβδομάδες (1 μπουκάλι/άτομο)
 
Περιεκτικότητα σε βιοφαινόλες / κουταλιά της σούπας 15 ml  (με την μέθοδο μέτρησης H.P.L.C.):
Έως και 28 mg
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με 6 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV block), των 260 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
79,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack για τo
Hypereleon Ultra Gold
Ultra Limited Edition:
Πακέτο 2 τεμαχίων

Κωδικός: 025-011-074-042-031-052-004-201-214-003

EDITION 2024

24 TOP INTERNATIONAL AWARDS WITHIN 2023

WORLD BEST HEALTHY EVOO CONTEST: 4 TOP AWARDS

WORLD RANKING EVOO 2023: EVOO OF THE YEAR

CANADA IOOC 2023:  1 TOP AWARD

LOS ANGELES IOOC 2023: 1 TOP AWARD

SCANDINAVIAN IOOC 2023-OSLO: 6 ΤOP AWARDS

EUROPEAN IOOC 2023-GENEVA: 2 ΤOP AWARDS

AFRO-ASIAN IOOC 2023-RIYHAD: 2 ΤOP AWARDS

UNITED STATES IOOC 2023-MIAMI: 2 ΤOP AWARDS

BERLIN GOOA 2023:  1 TOP AWARD

OLIVINUS AWARDS 2023: 1 TOP AWARD

DUBAI IOOC 2023: 3 TOP AWARDS

Promo Pack 2 τεμαχίων, ιδανικό για:

>> την ελάχιστη προτεινόμενη περίοδο πρόσληψης των 6 εβδομάδων, για 2 άτομα

ή

>> για ένα άτομο, για 12 εβδομάδες

 

Πιστοποιημένος Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
1 μικρό κουταλάκι του τσαγιού - 6 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (1 μπουκάλι/άτομο)
 
100% Aνακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με 6 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block), των 260 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
149,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack για τo
Hypereleon Ultra Gold
Ultra Limited Edition:
Πακέτο 6 τεμαχίων

Κωδικός: 025-011-074-042-031-052-004-201-214-003

EDITION 2024

Promo Pack 6 τεμαχίων, ιδανικό:

>> για την ελάχιστη προτεινόμενη περίοδο πρόσληψης (6 εβδομάδες), για μια οικογένεια (6 άτομα),

ή

>> για την προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη (μόνο 1 μικρό κουταλάκι του τσαγιού είναι αρκετό - 6 ml) ενός άτόμου, για μια περίοδο εννέα μηνών,

ή

>> για την προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη ενός ολόκληρου έτους, απο άτομα χωρίς προβλήματα υγείας και για την βέλτιση διατήρηση της καλής της κατάστασης
(με ενδιάμεσα διαστήματα διακοπής πρόσληψησ 2 εβδομάδων: πρόσληψη 6 εβδομάδες -> διακοπή 2 εβδομάδες -> πρόσληψη 6 εβδομάδες κ.ο.κ)

Πιστοποιημένος Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 της Ευρωπαικής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
1 μικρό κουταλάκι του τσαγιού - 6 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδο Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (1 μπουκάλι/άτομο)
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με 6 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block), των 260 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
419,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

HYPERELEON GOLD
''The Golden Juice of Olive''
Extra Limited Edition

Κωδικός: 001-011-071-042-031-050-807-061-312-003

45 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

(20 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ &

25 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ)

******************************

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

******************************

ΑΣΠΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΞΙΑ

******************************

ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ

ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
& ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΚΑΡΔΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΝΕΥΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ,
ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ & ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ
 
EDITION 2024

Περίοδος Συγκομιδής: 10/2023

Υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν: 31/10/2025

 
 

260 ml / 8.8 fl oz

Ο Χρυσός Χυμός της Ελιάς, ένα Αγουρέλαιο - ψυχρής έκθλιψης, με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες (900-1600* mg/kg, με την μέθοδο μέτρησης H.P.L.C.), αλλά και με υψηλή περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη και πολλά άλλα συστατικά (φλαβονοειδή, λιγνάνια και άλλα σεκοϊριδοειδή), με εξαιρετική διατροφική, αλλά κυρίως ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική αξία.

Ένα Ελιξίριο Ζωής για Ζωτικότητα και Μακροζωΐα, με έντονα πικρή (bitter is better) και πικάντικη γεύση, που αποκαλύπτει από την πρώτη σταγόνα την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά του σε πολύτιμες πολυφαινόλες, όπως η Ελευρωπαΐνη, η Λιγκστροσίδη, η Ελαιοκανθάλη και η Ελαιασίνη. Μέγιστη Υγειοπροστατευτική Δράση και θωράκιση του οργανισμού, με ένα εκπληκτικό και απόλυτα φυσικό συνδυασμό από τις ισχυρότερες αντιοξειδωτικές και ευεργετικές ουσίες της Φύσης και μάλιστα σε κορυφαίες συγκεντρώσεις

Πιστοποιημένο απο διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια. Βραβευμένο με τα Κορυφαία Χρυσά Βραβεία για Ιδιαίτερα Υψηλό Περιεχόμενο Φαινολών και Τέλεια Γεύσηγια τα τελευταία τρία συνεχόμενα χρόνια, το "ΥΠΕΡΕΛΑΙΟΝ" αναγνωρίστηκε ως το νέο Ορόσημο Αναφοράς στον χώρο των Πολυφαινολικών Ελαιολάδων.

* ανάλογα με την χρονιά και το πρωτόκολλο μέτρησης (H.P.L.C COI, H.P.L.C. ACIDIC HYDROLYSIS)

Ανεκτίμητη Ασπίδα Υγείας με 12 ml ημερησίως (λιγότερο απο 1 κουταλιά της σούπας)
100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ - ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΕΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Έως και 22 mg πολυφαινολών/κουταλιά της σούπας (15ml)

Πιστοποιημένος Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16 & 26) απο την E.F.S.A.) & F.D.A. 2004

*********************************************

 
 
 
***************************************************
 
Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
2 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 12 ml,
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδο Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (2 μπουκάλια/άτομο),
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με ένα γυάλινο
σκουρόχρωμο μπουκάλι (UV-block),
των 260 ml, στο αποστειρωμάνο κουτί του
 
**************************************************

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ:

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ-->>  Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ-->>

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ-->>

ΚΛΙΝΙΚΕΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ-->

 ΣΥΝΙΣΦΕΡΕΙ :-->>   ΦΥΛΑΔΙΟ 2018-->>   ROLL UP-->>

59,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack για τo
Hypereleon Gold
Extra Limited Edition:
Πακέτο 2 τεμαχίων

Κωδικός: 002-011-071-042-031-050-807-061-312-003

EDITION 2024

Promo Pack 2 τεμαχίων, ιδανικό για την ελάχιστη προτεινόμενη περίοδο πρόσληψης (6 εβδομάδες)

Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
2 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 12 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδο Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (2 μπουκάλια/άτομο)
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με δύο γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block) των 260 ml,
στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
109,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack για τo
Hypereleon Gold
Extra Limited Edition:
Πακέτο 6 τεμαχίων

Κωδικός: 002-011-071-042-031-050-807-061-312-003

EDITION 2024

Promo Pack 6 τεμαχίων, ιδανικό για την ελάχιστη προτεινόμενη περίοδο πρόσληψης (6 εβδομάδες) για μια οικογένεια (3 άτομα)

ή

για δοκιμαστική πρόσληψη απο ένα άτομο για ένα εξάμηνο με περίοδο διακοπής 2 εβδομάδων 
(6 εβδομάδες προσληψη, 2 εβδομάδες διακοπή, 6 εβδομάδες πρόσληψη κλπ)

Πιστοποιημένος Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
2 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 12 ml,
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδο Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (2 μπουκάλια/άτομο),
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με έξι γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block) των 260 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
315,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

''The Secret of Olive''
Hypereleon
Limited Green Edition

Κωδικός: 004-017-111-225-041-050-707-061-218-003

32 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

(16 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & 16 ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ)

***********************************************************
Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
***********************************************************
ΒΕΛΤΙΣΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
***********************************************************
ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ &
ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΚΑΡΔΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΝΕΥΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ,
ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ & ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ
 

EDITION 2024

Υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε

Περίοδος Συγκομιδής: 09/2023

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν: 31/10/2025

Πιστοποιημένο Βιολογικό Προϊόν

260 ml / 8.8 oz

 
Το Μυστικό της Ελιάς, ένα Αγουρέλαιο με εξαιρετική γεύση και αρώματα και πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ιδιαιτέρως πολύτιμα ευεργετικά συστατικά. 
Ένα εκπληκτικό προϊόν ψυχρής έκθλιψης, με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες (450-900* mg/kg, με την μέθοδο μέτρησης H.P.L.C.), όπως η Ελαιοκανθάλη, η Ελαιασίνη, η Ελευρωπαΐνη, η Λιγκστροσίδη, αλλά και με υψηλή περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη και πολλά άλλα συστατικά με μοναδική διατροφική αξία, αλλά και ισχυρή υγειοπροστατευτική δράση.
Η καταπληκτική ελαφρά πικρή γεύση του (bitterness) στη βάση της γλώσσας και η αίσθηση ενός ελαφρού καψίματος στο λαιμό (pungency), αποκαλύπτουν από την πρώτη στιγμή, την ισχυρή παρουσία των πολύτιμων υγειοπροστατευτικών πολυφαινολών.
Ιδανικό για να εμπλουτίσετε εύγευστα και φυσικά την διατροφή σας και/ή την Μεσογειακή σας δίαιτα με ένα εξαίσιο μείγμα πολυφαινολών και άλλων πολύτιμων ευεργετικών συστατικών.
ανάλογα με τη χρονιά και το πρωτόκολλο μέτρησης  (H.P.L.C. COI - H.P.L.C. ACIDIC HYDROLYSIS)
 
Πιστοποιημένο απο διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια και βραβευμένο με Κορυφαία Χρυσά Βραβεία για Ιδιαίτερα Υψηλό Περιεχόμενο Φαινολών.
 

Έως και 15 mg πολυφαινολών / κουταλιά της σούπας (15 ml)

Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 απο την E.F.S.A. (σελ. 16 & 26) & F.D.A. 2004

*********************************************************************

30+ ΦΟΡΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ

ΑΠΟ 13 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ : 

OLYMPIA AWARDS 2017 - 2021:
 
******************************************************************
 
Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
3 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 18 ml,
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (3 μπουκάλια/άτομο),
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με ένα γυάλινο σκουρόχρωμο μπουκάλι (UV-block), των 260 ml, στο αποστειρωμένο κουτί του
 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ:

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ-->> Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ-->>

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ-->>

ΚΛΙΝΙΚΕΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ-->

 ΣΥΝΙΣΦΕΡΕΙ :-->>   ΦΥΛΑΔΙΟ 2018-->>   ROLL UP-->>

49,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack για τo
Hypereleon Green
Limited Green Edition:
Πακέτο 3 τεμαχίων

Κωδικός: 005-017-111-225-041-050-707-061-218-003

EDITION 2024

Green Promo Eco Pack, 3 μπουκαλιών , για την

ελάχιστη προτεινόμενη περίοδο πρόσληψης (6 εβδομάδες)

Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
3 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 18 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (3 μπουκάλια/άτομο)
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με τρία γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-protection),
των 260 ml, στα αποστειρωμένα κουτιά τους.
 
139,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack για το
Hypereleon Green
Limited Green Edition:
Πακέτο 6 τεμαχίων

Κωδικός: 008-011-071-042-031-501-807-061-312-003

EDITION 2024

Promo Eco Pack για την Limited Green Edition - Προτείνεται για 6 μήνες ατομικής χρήσης (6 εβδομάδες πρόσληψης - 6 εβδομάδες διακοπή κ.ο.κ.) σε άτομα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας ή για την ελάχιστη δοκιμαστική περίοδο πρόσληψης των 6 εβδομάδων, για 2 άτομα

Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Προτεινόμενη Ημερήσια Πρόσληψη:
3 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 18 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (3 μπουκάλια/άτομο)
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με έξι γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block), των 260 ml, στα αποστειρωμένα κουτιά τους.
 
259,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

HYPERELEON NUTRI
''ARCADIAN MOUNTAINS''
Extra Limited Edition

Κωδικός: 027-019-117-226-031-055-104-317-161-008

35 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

(10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ &

25 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ)

*******************************************************

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

*******************************************************

Ένα Δώρο Ζωής για Υγεία & Μακροζωία

*******************************************************

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,
ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

*******************************************************

EDITION 2024

Περίοδος Συγκομιδής: 09/2023

Υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν: 31/10/2025

 

Πιστοποιημένο Βιολογικό Προϊόν

500 ml / 16.9 oz

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ: Ζήστε την εμπειρία της πλούσιας, αυθεντικής ιστορίας και της διατροφής στην πιο αγνή της μορφή. Το 100% Αγνό & Φυσκιό EVOO μας, συλλέγεται πολύ νωρίς και εξάγεται εν ψυχρώ από άγουρες ελιές διαλεγμένες με το χέρι. Προέρχεται από ελαιώνες μεγάλου υψομέτρου ποικιλιών Ολυμπίας & Αθηνολιάς, που βρίσκονται σε μια μυθική από την αρχαιότητα περιοχή, τα θρυλικά Αρκαδικά Όρη στην Πελοπόννησο, Ελλάδα. Η γη όπου τα αρχαία μυστικά συναντούν την απόλυτη διατροφή & η ελιά έχει θεϊκή αξία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ: Κάθε σταγόνα είναι προϊόν ενός φυσικού φαινομένου που είναι γνωστό μόνο στους ελαιώνες μας. Αναπτύσσοντας σε μεγάλα υψόμετρα, με ακραίες κλιματικές συνθήκες και έλλειψη νερού το καλοκαίρι, αυτά τα αρχαία ελαιόδεντρα αναγκάζονται να παράγουν ακραία επίπεδα πολυφαινολών και άλλων ευεργετικών ενώσεων για να επιβιώσουν. Προσανατολισμός, φυσική αποστράγγιση & αρκαδικός ήλιος ολοκληρώνουν τη συνταγή. Με την πλούσια, ελαφρώς πικρή και πιπεράτη γεύση του, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς την αγνότητα και την απαράμιλλη ποιότητά του
ΦΥΣΗ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΝ: Φροντίζουμε ιδιαίτερα για τη διατήρηση αυτών των υψηλών συγκεντρώσεων με ήπια, βιολογική, βιοδυναμική καλλιέργεια, αγάπη, πάθος και επιπλέον ειδικές διαδικασίες – διασφαλίζοντας έτσι ότι ο υγρός χρυσός υψηλής ποιότητας περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις φυσικές ενώσεις. Η άκαμπτη επιστημονική παρακολούθηση και οι ποιοτικοί έλεγχοι διασφαλίζουν την τελειότητά του. Συνδυάζοντας την αληθινή παράδοση, την επιστήμη, τη σύγχρονη τεχνολογία και το πάθος, παράγουμε ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα Αρκαδικά Όρη
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: Ένας μοναδικός και απερίγραπτα υπέροχος συνδυασμός, δύο από τις παλαιότερες και πιο εκπληκτικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο, Αθηνολιά & Ολυμπία. Απλώς προσφέρει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, ενσωματώνοντας τα καλύτερα οργανοληπτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά και των δύο ποικιλιών, σε μια πραγματικά τέλεια αναλογία. Αξεπέραστη ποιότητα & υφή, νόστιμες φρουτώδεις νότες & χρυσοπράσινο χρώμα, ισορροπημένη πικρή & πικάντικη γεύση, αξιοθαύμαστα υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά συστατικά, αναγνωρισμένα και βραβευμένα παγκοσμίως.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ: Αναβαθμίστε τη διατροφή σας στο υψηλότερο επίπεδο και συνδυάστε τις σαλάτες, τα κρύα ή ζεστά κρέατα, τα ψάρια, ακόμη και τα vegan πιάτα σας με μια ώθηση αξεπέραστης διατροφής. Μόλις παρατηρήσετε τη διαφορά, θα καταλάβετε τι εννοούμε όταν λέμε: «Ενσωματώνοντας τα Αρκαδικά Όρη στην καθημερινή διατροφή σας, όχι μόνο θα απολαύσετε μια καταπληκτική, μοναδική και γευστική εμπειρία κάθε μέρα, αλλά θα αναβαθμίσετε επίσης ζωή και ευεξία στα υψηλότερα επίπεδα». Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

*******

35 ΦΟΡΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ

ΑΠΟ 16 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

(10 ΒΡΑΒΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & 25 ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ):

EVOO WORLD RANKING 2021, 2022 & 2023: EVOO OF THE YEAR

CANADA IOOC 2021-23: 3 TOP AWARDS

LOS ANGELES IOOC 2023: 2 TOP AWARDS

BERLIN GOOA 2021-23: TOP AWARDS

SCANDINAVIAN IOOC 2023-OSLO: 2 TOP AWARDS

EUROPEAN IOOC 2023-GENEVA: 2 TOP AWARDS

AFROASIAN IOOC 2023-RIYADH: 2 TOP AWARDS

UNITED STATES IOOC 2023-MIAMI :  2 TOP AWARDS

DUBAI IOOC 2022: TOP AWARD

ZURICH OLIVE AWARDS 2022: 2 TOP AWARDS

JAPAN OLIVE OIL PRIZE 2021-22: 2 TOP AWARDS

 NEW YORK IOOC 2021-22: 2 TOP AWARDS

OLIVINUS AWARDS 2021-22: TOP AWARDS

LONDON IOOC 2021: TOP AWARDS

OLIVE JAPAΝ 2021: 1 TOP AWARD

ARISTOLEO AWARDS 2021: 1 TOP AWARD

*****

Προτεινόμενη Ελάχιστη Ημερήσια Πρόσληψη:
4 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 24 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (1 μπουκάλι/άτομο)
 
Περιεκτικότητα σε βιοφαινόλες / κουταλιά της σούπας (15 ml)
(με την μέθοδο μέτρησης H.P.L.C.):
Έως και 12 mg
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με 1 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block), των 500 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
65,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack for
HYPERELEON NUTRI
''ARCADIAN MOUNTAINS''
Πακέτο των 2 τεμαχίων

Κωδικός: 027-019-117-226-031-055-104-317-161-008

36 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

**************************************************

13 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023:

EVOO WORLD RANKING 2023: EVOO OF THE YEAR

CANADA IOOC 2023: 1 ΚΟΡΥΦΑΙO ΒΡΑΒΕIO

LOS ANGELES IOOC 2023: 2 ΚΟΡΥΦΑΙA ΒΡΑΒΕIA

BERLIN GOOA 2023: 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 

SCANDINAVIAN IOOC 2023-OSLO: 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

EUROPEAN IOOC 2023-GENEVA: 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

AFRO-ASIAN IOOC 2023-RIYADH: 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

UNITED STATES IOOC 2023-MIAMI: 2 ΚΟΡΥΦΑΙA ΒΡΑΒΕΙA

-------

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ένα Δώρο Ζωής για Υγεία & Μακροζωία

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ + ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

EDITION 2024

2 X 500 ml / 2 X 16.9 oz

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ: Ζήστε την εμπειρία της πλούσιας, αυθεντικής ιστορίας και της διατροφής στην πιο αγνή της μορφή. Το 100% Αγνό & Φυσκιό EVOO μας, συλλέγεται πολύ νωρίς και εξάγεται εν ψυχρώ από άγουρες ελιές διαλεγμένες με το χέρι. Προέρχεται από ελαιώνες μεγάλου υψομέτρου ποικιλιών Ολυμπίας & Αθηνολιάς, που βρίσκονται σε μια μυθική από την αρχαιότητα περιοχή, τα θρυλικά Αρκαδικά Όρη στην Πελοπόννησο, Ελλάδα. Η γη όπου τα αρχαία μυστικά συναντούν την απόλυτη διατροφή & η ελιά έχει θεϊκή αξία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ: Κάθε σταγόνα είναι προϊόν ενός φυσικού φαινομένου που είναι γνωστό μόνο στους ελαιώνες μας. Αναπτύσσοντας σε μεγάλα υψόμετρα, με ακραίες κλιματικές συνθήκες και έλλειψη νερού το καλοκαίρι, αυτά τα αρχαία ελαιόδεντρα αναγκάζονται να παράγουν ακραία επίπεδα πολυφαινολών και άλλων ευεργετικών ενώσεων για να επιβιώσουν. Προσανατολισμός, φυσική αποστράγγιση & αρκαδικός ήλιος ολοκληρώνουν τη συνταγή. Με την πλούσια, ελαφρώς πικρή και πιπεράτη γεύση του, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς την αγνότητα και την απαράμιλλη ποιότητά του
ΦΥΣΗ & ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΝ: Φροντίζουμε ιδιαίτερα για τη διατήρηση αυτών των υψηλών συγκεντρώσεων με ήπια, βιολογική, βιοδυναμική καλλιέργεια, αγάπη, πάθος και επιπλέον ειδικές διαδικασίες – διασφαλίζοντας έτσι ότι ο υγρός χρυσός υψηλής ποιότητας περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις φυσικές ενώσεις. Η άκαμπτη επιστημονική παρακολούθηση και οι ποιοτικοί έλεγχοι διασφαλίζουν την τελειότητά του. Συνδυάζοντας την αληθινή παράδοση, την επιστήμη, τη σύγχρονη τεχνολογία και το πάθος, παράγουμε ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα Αρκαδικά Όρη
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: Ένας μοναδικός και απερίγραπτα υπέροχος συνδυασμός, δύο από τις παλαιότερες και πιο εκπληκτικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο, Αθηνολιά & Ολυμπία. Απλώς προσφέρει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, ενσωματώνοντας τα καλύτερα οργανοληπτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά και των δύο ποικιλιών, σε μια πραγματικά τέλεια αναλογία. Αξεπέραστη ποιότητα & υφή, νόστιμες φρουτώδεις νότες & χρυσοπράσινο χρώμα, ισορροπημένη πικρή & πικάντικη γεύση, αξιοθαύμαστα υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά συστατικά, αναγνωρισμένα και βραβευμένα παγκοσμίως.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ: Αναβαθμίστε τη διατροφή σας στο υψηλότερο επίπεδο και συνδυάστε τις σαλάτες, τα κρύα ή ζεστά κρέατα, τα ψάρια, ακόμη και τα vegan πιάτα σας με μια ώθηση αξεπέραστης διατροφής. Μόλις παρατηρήσετε τη διαφορά, θα καταλάβετε τι εννοούμε όταν λέμε: «Ενσωματώνοντας τα Αρκαδικά Όρη στην καθημερινή διατροφή σας, όχι μόνο θα απολαύσετε μια καταπληκτική, μοναδική και γευστική εμπειρία κάθε μέρα, αλλά θα αναβαθμίσετε επίσης ζωή και ευεξία στα υψηλότερα επίπεδα». Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

Προτεινόμενη Ελάχιστη Ημερήσια Πρόσληψη:
4 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 24 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (1 μπουκάλι/άτομο)
 
Περιεκτικότητα σε βιοφαινόλες / κουταλιά της σούπας 15ml
(μέθοδος μέτρησης H.P.L.C.):
Έως και 12 mg
 
100% Ανα κυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με 2 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block), των 500 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
119,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

Promo Pack for
HYPERELEON NUTRI
''ARCADIAN MOUNTAINS''
Πακέτο των 4 τεμαχίων

Κωδικός: 027-019-117-226-031-055-104-317-161-008

10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022:

EVOO WORLD RANKING : EVOO OF THE YEAR 2022

BERLIN GLOBAL OLIVE OIL AWARDS 2022: 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 

DUBAI IOOC 2022: 1 ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ZURICH IOOC 2022: 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

OLIVINUS AWARDS 2022: 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

JAPAN OLIVE OIL PRIZE 2022: 1 ΚΟΡΥΦΑΙO ΒΡΑΒΕΙO

CANADA 2022: 1 ΚΟΡΥΦΑΙO ΒΡΑΒΕIO

NEW YORK IOOC 2022: 1 ΚΟΡΥΦΑΙO ΒΡΑΒΕIO

-------

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ένα Δώρο Ζωής για Υγεία & Μακροζωία

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ + ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

EDITION 2024

4 X 500 ml / 4 X 16.9 oz

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ: Ζήστε την εμπειρία της πλούσιας, αυθεντικής ιστορίας και της διατροφής στην πιο αγνή της μορφή. Το 100% Αγνό & Φυσκιό EVOO μας, συλλέγεται πολύ νωρίς και εξάγεται εν ψυχρώ από άγουρες ελιές διαλεγμένες με το χέρι. Προέρχεται από ελαιώνες μεγάλου υψομέτρου ποικιλιών Ολυμπίας & Αθηνολιάς, που βρίσκονται σε μια μυθική από την αρχαιότητα περιοχή, τα θρυλικά Αρκαδικά Όρη στην Πελοπόννησο, Ελλάδα. Η γη όπου τα αρχαία μυστικά συναντούν την απόλυτη διατροφή & η ελιά έχει θεϊκή αξία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ: Κάθε σταγόνα είναι προϊόν ενός φυσικού φαινομένου που είναι γνωστό μόνο στους ελαιώνες μας. Αναπτύσσοντας σε μεγάλα υψόμετρα, με ακραίες κλιματικές συνθήκες και έλλειψη νερού το καλοκαίρι, αυτά τα αρχαία ελαιόδεντρα αναγκάζονται να παράγουν ακραία επίπεδα πολυφαινολών και άλλων ευεργετικών ενώσεων για να επιβιώσουν. Προσανατολισμός, φυσική αποστράγγιση & αρκαδικός ήλιος ολοκληρώνουν τη συνταγή. Με την πλούσια, ελαφρώς πικρή και πιπεράτη γεύση του, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς την αγνότητα και την απαράμιλλη ποιότητά του
ΦΥΣΗ & ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΝ: Φροντίζουμε ιδιαίτερα για τη διατήρηση αυτών των υψηλών συγκεντρώσεων με ήπια, βιολογική, βιοδυναμική καλλιέργεια, αγάπη, πάθος και επιπλέον ειδικές διαδικασίες – διασφαλίζοντας έτσι ότι ο υγρός χρυσός υψηλής ποιότητας περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις φυσικές ενώσεις. Η άκαμπτη επιστημονική παρακολούθηση και οι ποιοτικοί έλεγχοι διασφαλίζουν την τελειότητά του. Συνδυάζοντας την αληθινή παράδοση, την επιστήμη, τη σύγχρονη τεχνολογία και το πάθος, παράγουμε ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα Αρκαδικά Όρη
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: Ένας μοναδικός και απερίγραπτα υπέροχος συνδυασμός, δύο από τις παλαιότερες και πιο εκπληκτικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο, Αθηνολιά & Ολυμπία. Απλώς προσφέρει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, ενσωματώνοντας τα καλύτερα οργανοληπτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά και των δύο ποικιλιών, σε μια πραγματικά τέλεια αναλογία. Αξεπέραστη ποιότητα & υφή, νόστιμες φρουτώδεις νότες & χρυσοπράσινο χρώμα, ισορροπημένη πικρή & πικάντικη γεύση, αξιοθαύμαστα υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά συστατικά, αναγνωρισμένα και βραβευμένα παγκοσμίως.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ: Αναβαθμίστε τη διατροφή σας στο υψηλότερο επίπεδο και συνδυάστε τις σαλάτες, τα κρύα ή ζεστά κρέατα, τα ψάρια, ακόμη και τα vegan πιάτα σας με μια ώθηση αξεπέραστης διατροφής. Μόλις παρατηρήσετε τη διαφορά, θα καταλάβετε τι εννοούμε όταν λέμε: «Ενσωματώνοντας τα Αρκαδικά Όρη στην καθημερινή διατροφή σας, όχι μόνο θα απολαύσετε μια καταπληκτική, μοναδική και γευστική εμπειρία κάθε μέρα, αλλά θα αναβαθμίσετε επίσης ζωή και ευεξία στα υψηλότερα επίπεδα». Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

Προτεινόμενη Ελάχιστη Ημερήσια Πρόσληψη:
4 μικρά κουταλάκια του τσαγιού - 24 ml
 
Ελάχιστη Προτεινόμενη Περίοδος Πρόσληψης:
6 εβδομάδες (1 μπουκάλι/άτομο)
 
Περιεκτικότητα σε βιοφαινόλες (με την μέθοδο μέτρησης H.P.L.C.) /κουταλιά της σούπας (15 ml):
Έως και 12 mg
 
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία:
Πακέτο Ασφαλείας EPS, με 4 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια (UV-block), των 500 ml, στα αποστειρωμάνα κουτιά τους
 
229,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

''Τhe Golden Secret of olive''
Ένα Δώρο Ζωής,
για εσάς και τους αγαπημένους σας.
(2 x Ultra Gold)

Κωδικός: 049-011-071-042-031-050-807-061-312-004

EDITION 2024

ΈNA ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ

αφιερωμένο στην καρδιά σας και την μακροζωία σας.

HYPERELEON ULTRA GOLD X 2

ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους ανθρώπους που πραγματικά φροντίζετε και αγαπάτε
Ιδανικό και για εταιρικά δώρα

Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16 & 26) & F.D.A. 2004

Συσκευασία:

Πακέτο δώρου, με 2 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια, των 260 ml

Ελάχιστη Παραγγελία:

1 Πακέτο (2 μπουκάλια)

189,00€
 
 
Δωρεάν Αποστολή
Προσθήκη στο καλάθι

''Τhe Golden Secret of olive''
Ένα Δώρο Ζωής,
για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Πακέτο 2 HYPERELEON GOLD

Κωδικός: 002-011-071-042-031-050-807-061-312-004

EDITION 2024

ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ HYPERELEON GOLD,

ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

ΥΓΕΙΑ, ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Ένα δώρο ζωής, αφιερωμένο στην καρδιά σας και την μακροζωία σας.

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους ανθρώπους που πραγματικά φροντίζετε και αγαπάτε
Ιδανικό και για εταιρικά δώρα

Ισχυρισμός Υγείας E.U. 432/2012 (σελ. 16&26) & F.D.A. 2004

Συσκευασία: Πακέτο δώρου, με 2 γυάλινα σκουρόχρωμα μπουκάλια, των 260 ml + Βιβλιαράκι + ειδικός γυάλινος δοσομετρητής

Ελάχιστη Παραγγελία: 1 Πακέτο (2 μπουκάλια)

Προσωτινά μη Διαθέσιμο

Limited Green Edition - 50 ml sample

Κωδικός: 006-017-111-225-041-010-707-061-118-000

Το Μυστικό της Ελιάς, ένα Αγουρέλαιο - Ελιξίριο Ζωής, ψυχρής έκθλιψης, με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες (450-800 mg/kg) όπως η ελαιοκανθάλη και η ελαιασίνη, αλλά και με υψηλή περιεκτικότητα σε τοκοφερόλη και πολλά άλλα ενεργά φυσικά συστατικά με εξαιρετική διατροφική, αλλά κυρίως θαυμαστή υγειοπροστατευτική αξία. Πιστοποιημένο απο διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια και βραβευμένο με τo Κορυφαίo Χρυσό Βραβείο για Ιδιαίτερα Υψηλό Περιεχόμενο Φαινολών.

Σε μικρές πρακτικές συσκευασίες, για να το δοκιμάσετε και να τις παίρνετε μαζί σας στο ταξίδι ή τις διακοπές σας.

Ισχυρή Ασπίδα Υγείας με 1.5 κουταλιά της σούπας ημερησίως
100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ - ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΓΕΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
(Τουλάχιστον 7,5 mg πολυφαινολών/μερίδα)

Βραβεία:

Olympia Awards 2017:

The Gold Standard of Excellence for high phenolic EVOO

Συσκευασία: Γυάλινο μπουκάλι 50 ml, σε προστατευτικό χάρτινο κύλινδρο
Ελάχιστη Παραγγελία: 1 τεμάχιο

Εξαντλήθηκε